31 Ocak 2008

muhabirimiz puşt ahali'den bildiriyor... -II-

// tübitak'ın medar-ı iftiharı zafer yalçınpınar ile ilgili haberimizden dolayi özür dileriz...

iki gün önce gönderdiğimiz "derin puşt" ödülüne psiko zaferin değer bulunmasıyla ilgili haberimiz eksik çıkmıştır, özür dileriz.

haberde ödülün ne olduğu, nerede verileceği belirtilmemiştir. ödül 11 kişilik konsey tarafından, psiko zafer'in, ne kadar akıllı, değerli, önemli olduğunu belirtmek ve kendisine dahi süsü vermek için sık sık, çalıştığı tübitak'ın adını zikrettiği için, adı geçen kurumun gebze yerleşkesinde, kendisine takdim edilecektir.

ödül, sürprizdir. özel bir tasarımcı tarafından hazırlanmıştır. ece ayhan ve enver ercan takıntısından ötürü ödül, ece ayhan fotoğraflarından oluşan payetlerle süslenmiştir. enver ercan'ın göğsünün kıllarından defalarca ihtirasla söz ettiği için, üzerine enver ercan'ın göğüs kıllarından bir tutam serpiştirilmiştir.

vatandaş soruyor!

yazılarında yalan ve hezeyanlar kusan, önüne gelene küfür eden, fonunda karısını da kullandığı bir yazısında utanmadan bir başka kadına, zarar vereceğini bile bile, çamur atan biri haysiyetten söz edebilir mi?

yilin gazetecilik olayi

"derin puşt" ödüllü psiko zafer'in oto-almanağının yayınlanmamış bölümlerini acar muhabirimiz "meçhul öğrenci" ele geçirdi.
y a r ı n ı b e k l e y i n...

filozofumuz diyor ki:

tartışma ve polemiğin bir düzeyi olmalıdır. eğer senin hiçbir ölçün yoksa, her şeyi herkesi işin içine katıyorsan, biri bir şey deyince ve yapınca ve dahi katınca itiraz etmeyeceksin. "zurnada peşrev olmaz" sözünü aklına getireceksin. ya da haddini bileceksin. //

kaynak:

groups.google.com/group/pustahali/browse_thread/thread/ccb2062c1162ecd8/0511a9703a1659d4#0511a9703a1659d4